Xef a Domicili

“Tens convidats i no vols cuinar…. Gaudeix d’una trobada familiar o amb amics amb un xef a domicili que us prepararà un àpat  al vostre gust.”
“Creiem que qualsevol motiu és bo per celebrar, així que si esteu preparant un esdeveniment familiar o amb amics.”

Som l’equip que esteu buscant.

UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA:

Des de menús de cuina tradicional a creacions culinàries d’avantguarda. Els preus estan en funció de les necessitats i pressupost del client. Els serveis inclouen la compra dels ingredients, l’elaboració al mateix domicili del client, i fins i tot la recollida i neteja de la cuina, sense que l’amfitrió s’hagi de preocupar de res, oferint una solució professional a l’organització d’esdeveniments particulars que requereixen molts preparatius previs.
.

UN SERVEI DE CONFIANÇA:

Amb Xef professional  i  Sumiller titulat per organitzar des d’un senzill Tast de Vins entre amics a un esdeveniment especial. Ens encarreguem de tot:  Cuinem, servim i netegem.Pot incloure un elaborat Menú amb Maridatge de vins.Comprem els millors productes de la nostra terra i la mar per la vostra taula.Preus a l’abast de tothom.Ens encarreguem que l’esdeveniment es converteixi en una experiència inoblidable.